over Bas aarnink

jouw accountant voor financiën en advies

Mijn naam is Bas Aarnink, geboren begin 1988. Ik ben getrouwd met Ayleen en samen hebben we twee kinderen.
Ik ben geboren en getogen in Heeten, in het Oosten van Nederland. Na het VWO in Raalte heb ik de duale opleiding accountancy gevolgd waarbij ik stuurde aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen en werkte bij Visie Accountants & Belastingadviseurs B.V. in Deventer.

In de loop der jaren heb ik diverse beroepsopleidingen en cursussen gevolgd waarmee ik mijn kennis heb uitgebreid. Als vrijwilliger ben ik actief in de Heetense samenleving. 

 

Na 11 jaar in dienst te zijn geweest bij Visie Accountants & Belastingadviseurs heb ik besloten om per 1 januari 2019 een eigen onderneming op te starten.

Bas Aarnink Administratie en Advies werd opgericht. Zo kan ik nog meer ondernemers en bedrijven helpen bij hun financiën. Een onderdeel dat mij eenvoudig afgaat maar voor velen vaak een strop is als ondernemer. Zo kunnen zij doen waar zij goed in zijn, en neem ik dat deel waar ze geen feeling mee hebben uit handen. Wel zo fijn. 

zo gaan we van start

  • In een intake gesprek maken we kennis en kijken we naar; Wat heb jij als ondernemer nodig? Wil je iemand die meedenkt of slechts uitvoert? Iemand die alles uit handen neemt of deels taken oppakt. Zodra jij helder hebt wat je wil kunnen we afspraken maken. 
  • Ik doe een offerte voorstel voor mijn diensten, na akkoord ga ik aan de slag voor jouw onderneming. 
  • Tussentijds mag je me alles vragen, kunnen we bijsturen en is er ruimte voor aanpassingen of feedback. 
  • Ben jij klaar met alles zelf doen? Wil je overzicht en organisatie? Een stuk advies of ontzorging? Neem contact op dan kijken we samen verder! 

  Neem contact op

  3 + 11 =