visie

informatievoorziening

Het nemen van verantwoorde beslissingen begint bij goede en betrouwbare informatie, dan ben je bij mij in goede handen. Ik fungeer als klankbord, voorzie in advies in dagelijkse en bijzondere situaties en biedt de informatie en cijfers die jouw bedrijf en andere belanghebbenden nodig hebben voor het maken van weloverwogen zakelijke keuzes. 

Business Transition Planning

Voor iedere cliënt hanteer ik een onafhankelijke en op maat gemaakte aanpak. Diezelfde focus op maatwerk zie je terug in gerichte adviezen. Ik houd me niet alleen bezig met cijfers, maar ook met het bedrijf eromheen, de eventuele medewerkers en eigenaren die daarbij horen. Met mijn inlevingsvermogen, kennis en ervaring maak ik een passend en constructief advies over jouw bedrijfsvoering. Ik ben erg flexibel en kan in veel gevallen op korte termijn helpen.

ontzorgen

Ik ontneem ondernemers de zorg op financieel, fiscaal en bedrijfskundig gebied, zodat jij kan doen waar je goed in bent. Dat is ondernemen!

automatiseren

Door slimme ICT oplossingen maak ik het mogelijk jouw onderneming op real-time én toekomstgerichte informatie te leiden. Bijsturen als het nodig is en doorpakken als het kan. 

zelf uw boekhouding doen?

Ondernemers kunnen er voor kiezen om de boekhouding deels of in zijn geheel zelf te doen. Meestgenoemde reden hiervoor is kostenbesparing. Als dit op een capabele manier gebeurt, dan is daar vaak niets mis mee. Ik kijk graag mee of het efficiënter kan, zodat het niet onnodig tijd en geld kost. Want dat zou zonde zijn.

diensten

Benieuwd of ik jou kan helpen met de financiële ondersteuning van jouw bedrijf?

Neem contact op

7 + 12 =